javascirpt.jpg

Tässä banneri. Oletteko tyytyväisiä kommenttia kiitos!

Juu. uusi blogi lähtee toivottavasti käyntiin hyvin. Siis niille jotka eivät tienneet, siis jouduin poistamaan vanhan blogin muutamien ongelmien myötä... Ensinnäkään vanha blogi ei poistanut kuvia, antanut lisätä kuvia, eikä näyttänyt kuvia postauksissa. Vanhan blogin kaikki postaukset siivotaan tänään pois ja muutenkin. Mutta sinne tulee postaus jossa lukee tämän blogin osoite, ja muuta. Eli hyvästi vanha blogi, tervetuloa uusi blogi!

No kuitenkin postauksia saa ehdotella.

Olen ollut tässä viikon kipeänä, ja yrittänyt ajan kuluksi tehdä uutta banneria. Tuossa se nyt on ulkka muuttu kyllä ajn myötä paremmaksi. Huomenna postaan jonkun paremman postauksen jossa on paljon kuvia ja tekstiä. Eihän sitä vanhaa blogia jaksanut päivittää, kun joutui tappelemaan aina jonkun asia kanssa.

Asiasta toiseen, täällä satoi tänään lunta aivan hitsin paljon! Ja joku liejukana (no ei nyt sentään xD) oli niin innoissaan, että törmäs mein isoon ikunaan, ja pökerty, ja havahtu jonkun 10min päästä, ja lähti sillee tokkuraisena kävelee ja lehahti lentoon aikansa käveltyä....xDxDxD

No mie lähen nyt nukkuu...

moikka....