Heipä hei. Pitkästä aikaa. Moi.

Tiedän liian pitkä pstausväli. Mutta netti ei toimi. Kunnolla. Joten varoitan teitä, sillä täällä voi olla paljon kirjoitusvirheitä, sillä koneeni on sekaisin.

No mutta asiaan. Olen ratsastellut todella paljon, ja Rose sai kanget, koska kouluhepalla pitää olla. Rose ei juurikaan ole enää tuntikäytössä, (silloin kun tunteja pidän).DSC_0092.jpg

                                                                                                                                                                                                      

                                                      Kultariimun alku-ajat

Minulta toivottiin jossain vaiheessa postausta, joka kertoisi kultariimun alkuajoista, ja siitä miten aloitin kepparit.

 

Oli kaunis kesäpäivä muistaakseni 9 kesäkuuta 2013. Tulimme ystäväni kanssa ratsastusleiriltä, ja mietimme miten voisimme hyödyntää ratsastustaitojamme vapaa-ajalla. En muista kumpi sen keksi, mutta ilmeisesti minä. Ajoimme juuri tallin pihasta pois, ja kysyin ystävältäni: "Tehtäisiinkö omat kepparit?". Ei aikaakaan kun riensimme meille, ja pyysimme isältäni kaksi vanhaa sukkaa. Niistä valmistui Gold, ja Fantasy.

WP_20140321_006.jpg

Gold talvena 2013.

 

Fantasysta minulla on kyllä kuva, mutta en ole kysynyt ystävältäni lupaa jukaista sitä.

 

Paljon me ratsastimme Gldilla ja Fantasylla, kunnes perustimme oman tallin; nimittäin Kirja ***** tallin. Siksi tuo seuraava sana on tähdillä, koska muuten nimestä paljastuisi kotikatumme nimi.

Hevosmäärä lähti järkyttävään nousuun Heinäkuussa 2013. Talli oli autokatoksessamme, ja pidimme joka päivä ratsastuskoulua.Hevosia meillä oli noin 20 kpl, ja jokaiselle riitti ratsu ja hoitsu. Me tietty ratsastimme Goldilla ja Fantasylla.

WP_20140321_012.jpg

                                                                                                                                           

Kysymyspostauksesta sen verran, että se tulee perjantaina tai viikonloppuna. Tähän postaukseen voi vielä kysellä jos on kysyttävää. Noista alkuajoista tulee vielä toinenkin osa, joka selvittää enemmän mistä lähti itse KULTARIIMUN TALLI.

Kiitos jos luit, ja laittakaa mielipiteenne!

Oikein mukawaa vikaa kouluviikkoa kaikille!

 

-Aada