Hei! Nyt on asia sillälailla että loma on pian loppu. Nykyään kouluni on erittäin lähellä, joten voin nukkua pitempään, pyörällä vain hurauttaa viidessä minuutissa pihaan. Ja kaiken lisäksi koulu on ihan uusi, joten pääsemme uuteen kouluun. Ainoa mitä en kaipaa yhtään on..... nimittäin: KOULURUOKA! Toivottavasti uudessa koulussa olisi parempaa ruokaa.

Mutta bogissakin saattaa tapahtua muutosta. Nimittäin postaustahti vähenee ehkä noin 2-3 kertaan viikossa. Sitten joulun aikaan ptäisi hoitaa se joulukalenteri, mutta turhaan sitä vielä murehtimaan näin aikaisin. Ehkäpä silloin kun tahti vähenee sisältö muuttuu erilaiseksi ja päästään kokeilemaan uusia kirjoitusmuotoja, uudenlaista kuvanmuokkaustyyliä, ja muuta hauskaa! Paras ideani on ehkä MyDay  kerran kuussa. Haluaisitteko vaikka huomiselta Minun tallipäiväni- postauksen? Ekalta koulupäivältä on tulossa toiseen blogiini MyDay. Jos minun muu kuin keppari elämä kiinnostaa niin sinne vaan.

Eilen koristelimme pikkusiskoni kanssa puomeja, ja niistä tuli ihan hianoja! Meillä olisi mietteillä Heidyn kanssa kepparikisat joku viikonloppu. Niihin on jo palkinnot valmiina, ja radat piiretty. Saatamme myös pienen buffetin työntää paikalle. Nämä kisat tosin ovat vain tutuille, sillä kisat ovat ekat yhteisemme, ja nyt harjoitellaan hieman miten asiat toimii helpoiten.

DSC_0522.jpg

Aika hauska kuva... :)

Eilenhän talliin saapui vielä uusi poni nimeltään Eddie. Eddie on Gottisori ja varsin suloinen pallero. Tänään menen ottamaan Eddiestä kuvia, ja sellaista. Eddie on vielää sisäänratsastamatta joten sekin täytyisi hoitaa... Eilisestä pikaisesta ratsastuksesta jäi kylläkin ihan mukava vaikutelma. ;)

No, eipäs minulla muuta, tulinpahan tänne nyt vähän jaarittelemaan. XD

- Aada