Moi! Ajattelin kirjoittaa hieman kuulumisia ja muuta:) Eilen mentiin äidin kanssa Apassionataan, ja Mira tuli mukaan:)

Lähdettiin noin klo.11.45 bussille, sillä autoa ei kuitenkaan olisi ikinä saatu siellä parkkiin. Kun tulimme perille kamppiin, kävelimme Helsingin päärautatie asemalle, ja Mira sai kampissa toosi paljon hymyileviä kasvoja.:) Kun suuntasimme junalla Pasilaan, junassa joku täti ehkä 6-v lapsensa kanssa hymyili Miralle koko matkanXD Ja joku pikkupoika kysy äidiltään että onks toi oikee hevonen? Olin ihan vähällä menettää pokkani... En halua laittaa nyt kuvia Apasta, koska puhelimen kuvien laatu on jostain muusta maailmasta, mutta show oli aivan mahtava, tunnelma oli katossa ja hevoset + ratsastajat olivat taitavia! Ilmeisesti mennään myös ensivuonna. Tulomatkalla Miralta irtosi kiinnitykset kepistä, mutta solmin sen pikaisesti riimunnarulla.

Mutta sitten seuraavaan aiheeseen. Tein siskolleni pienen pomppuponin, mutta sitten siskoni sanoi että sen pitää olla meidän yhteinen. Nimeksi pikkusiskoni sille antoi Tintti.;) Koulutin Tinttiä eilen hiemasen, ja tänään siskoni ratsasti sillä jo aivan itse! Poni on rodultaan fell-poni, ja sä´ältään vain 111cm.

Ja ratsastin Windillä pitkästä aikaa mammaloman jäkeen. Siitä tässä kuvia:

DSC_0100.jpg

DSC_0103.jpg

DSC_0105.jpg

DSC_0095.jpg

Menimme siis ihan perusharjoituksia, ja sitten 30cm trippeliä. Lopuksi vielä korotin esteen noin 70cm korkeaksi, ja testasin hieman miten Windin jalat taipuvat:)  Lpuksi vielä teimme avo- ja sulkutaivutuksia käynnissä molempiin suuntiin. Wind oli aluksi ehkä hieman tahmea, mutta siihen auttoivat noin 20min alkulämpät, taivutukset.

Mitä postauksia toivoisitte, ja oliko tätä postausta kiva lukea?

 

-Aada