Hei! Minulla on tällähetkellä pienoinen pähkinä purtavana. Nimittäin, pian alkaa tulla halla, täällä päivät on vielä lämpimiä mutta illalla on aivan jäätävän kylmä. Kepparini asuvat autokatokseemme kyhätyssä tallissa, eiätkä ne voi olla siellä talvella, siitä syystä että siellä on liian kylmä, ja kovassa myrskyssä lunta voi lentää hevoste päälle kun autokatokseen tulee tuulen mukana lunta ja vettä, ja ne voivat lentää helposti karsinastoon vaikka katto siinä onkin. Yksi vaihtoehto on että hevoseni muuttavat huoneeseeni, mutta  entinen pieni karsinasto purettiin juuri, ja ilman sitä hevoset kaatuilevat kokoajan.

DSC_0704.jpg

Myös yksi vaihtoehto on että talli siirretään leikkimökkiimme, mutta siitä pitäisi neuvotella äitin ja iskän kanssa. Sillon myös kun hevoset olivat viime talvena huoneessani oli rasittava raahata niitä ja varusteita joka päivä ulos, ja hoitoboxeja myös.  Olisi kiva laittaa ponskit leikkimökkiin asustelemaan vähintään talvien ja syyssateiden ajaksi.

                                                                                                                                                                                                

Sitten seuraavaan aiheeseen! Tallille on siis vähän aikaa sitten saapunut uusi poni, josta jossain postauksessa jo hieman vihjasinkin. :D

      AAdaneddie.jpg

Nimi: KRT. Eddie´s love

Kutsumanimi: Edi, Eddie

Rotu: Gotlanninruss

SKP: ori

Väri: Rautias

Merkit: Pyrstötähti

 

Luonne: Taluttaessa kiltti, joskus aika riiviö. Ratsastaessa toimii kiltisti ohjeiden mukaisesti. Pitää enemmän esteistä kuin koulusta. Kunnon estetykki! Laitumella ja tarhassa säheltää omiaan. Tallissa kököttää karsinassa. Hoitaessa Maailman kiltein gottis!

 

Kiitos jos luit!

-Aada