Heippa! :) Tulipa tuossa tiistaina(?) käytyä Heidyn kanssa aika pitkäkin maastolenkki. Menin Chillalla ja neiti oli toi innoissaan päästyään kunnolla metsään. Heidyllä oli ratsunaan hänen oma keppari Bibi. Mentiin ehkä sellanen 2-3km reitti. Muutama kuva tuli räpsäistyä, mutta laitan tänne vain muutaman koska loput tarvitsisi aika isonkin muokkauksen.

Abak.jpg

Chilla ja satumetsä.

Chilla käyttäytyi kyllä koko reissun niin hyvin ellei niitä paria perinteistä ilon pukkia lasketa.... Hypittiin muutama maastoeste, vaikka reissun oli tarkoitus olla aika rento. Laukattiin aina muutamaa teiniporukkaa pakoon, ja jotkut lenkkeilijät vain katsoivat hieman... No oudosti. Mukavaa meillä kyllä oli, sitä ei voi kieltää. Kun tultiin kotiin oltiin kyllä kaikki niin ratsut kuin mekin aivan puhki. Huh! Lähtisin kyllä vaikka milloin uudestaan, talvellahan on sitten enemmän maastoja joka on kivaa, eikä silloin edes jaksa hyppiä mitään metrin esteitä, vaan talvi on maastoilu aikaa.

CHILLABOLLA.jpg

Chilla vähän koheltaa.

Voikun maastossa on aina niin hauskaa. Meillä nääs käydään joskus alkulämpät siinä kun kadultamme käännytään sellaiselle tielle jonka molemmilla puolilla on metsät. Talvellahan myö käydään meidän puoleisessa metsässä, koska kesällä siellä on nähty käärmeitä...

                                                                                                                                                                                             

 Sitten seuraavaan asiaan! Kävin tänään ottamassa Toopesta kuvia, siinä paikassa josta juuri tuossa maastojutussa mainitsin, eli siellähän otan varmaan kaikki muotokuvat keppareistani, lukuun ottamatta talli ja tarhaus kuvia. Ratsastin myös Toopella kentällä, ja pikkusiskoni otti minusta muutaman kuvan mutta vain yksi ei ollut hieman suurempaa muokkausta tarvitseva.

aaadan%20kuva.jpg

Hieman ylivalottunut mutta en saanut säädettyä valoväriä enempää.

AAtulin.jpg

Tämä on aika hyvä. 

Eli jos ette tienneet Toope on tuo järkyttävän karvainen otus. En edes viitsii laittaa Toopesta kuvia joissa sitä ei ole siistitty. Toope on Miran varsa, enkä tajua miten siitä sattui nyt tulemaan noin paksu ja karvainen... XD Söpöhän se on mutta kiltti ei. Sen koulutus on aika kesken, eikä se käy tunneilla muiden kuin pikkusiskoni ja minun kanssa.

AADanratsut.jpg

Tuo kuva tarkensi ehkä hieman liikaa eikä päätäni näy... :)

ATOOPe.jpg

Tuitui:3

 

Tämä postaus on nyt ehkä ready, ainakin kuvat loppui ja ei tule mitään kirjoiettavaa mieleen...

-Aada