Nyt taas ajattelin tehdä mydayn tämän blogin piristämiseksi. Blogi on ollut ihan kuollut viime aikoina... En edes jaksa selittää  mitä kaikkea jänskää on tapahtunut tämän viimeisen kirjoitustauon aikana, tosin sieltä lisää täällä. Joten mennäänpä suoraan aiheeseen!

                              MY DAY 1.9.15 TIISTAI

AAdabloggaa.jpg

Heräsin kello 8.49. Herättyäni tepsutin keittiöön ja söin aamupalaa. Sitten katsoin päivän sään, hrrks kylmä! kävin vielä pukemassa päälleni, ja en jälkeen oleskelin ties missä.

abbloggaa2.jpg

Sen jälkeen kun aikaa vielä riitti soitin huiluläksyjäni ja viimeistelin blilsan esitelmän. Pakkasin repun ja sitten kello oikin jo 10.00 jote lähdin kouluun. Koulu alkoi 10.15.

AADAbloddaa3.jpg

Koulusta tultuani, kello 14.20, (koulu loppui 14.00 mutta säädettiin kavereitten kanssa jotain siellä) kaverini tuli meille hetkeksi ja tehtiin kaikkea kivaa. Teimme läksyt ja kaverini lähti siinä 16.10 maissa. koulussa meillä oli musiikkia matikkaa bilsaa ja äikkää, enkun läksyt tein huomiselle enkun tunnille. Sen jälkeen katselin youtube videoitanoi puolisen tuntia.

Tässä välissä käväisin syömässä päivällistä ja ruoaksi oli makaroonia ja jauhelihaa.

aadabloggailee4.jpg

Rupesin sitten aikani kuluksi ompelemaan jollekin ihmekeprille harjaa. Lähdin kuitenkin pian talliin ratsastamaan Toopen ja Edin. Laitoin radan pystyyn ja hyppelin molemmilla vähänaikaa. 

aadanblogi5.jpg

Tein iltatallin, korjasin esteet vekeen ja lähdin pyörällä ottamaan kuvia jonnekin nevadaan.

Tultuani takaisin menin sisälle, kello oli jo 20.30. Tein kaikki mahdolliset iltatoimet ja....

Aadanblogiii6.jpg

 

Sorry postaus tuli vähän myöhässä, tai no vähän ja vähän.. kröhöm. Yritän olla jatkossa hieman aktiivisempi ja sillein. Meille muuten tuli muutama päivä sitten kaksi gerbiiliurosta, sieltä lisää täällä: klik

-Aada